logo

plovdivclubs.com

Графа и Vogue с подкрепа към НИКИ (СНИМКИ)
Графа и Vogue с подкрепа към НИКИ (СНИМКИ)

Графа и Vogue с подкрепа към НИКИ (СНИМКИ)

публикувана на 24.01.2016 09:59

Купонът във Vogue music club тече с пълна сила не спира и през януари. Доказателство за това са стотиците фенове на българската музика и почитатели на Графа, които окупираха заведението в центъра на Пловдив вчера вечерта.


Партито стартира, както обикновено около 01:30 и продължи до малко след 03:00. Поп идолът на младите се включи в концепцията LIVE с близо двучасово майсторско шоу, като гостите се насладиха на изпълненията на "Дим да ме няма", "Ако има рай", "Както искаш", "Невидим" и още и още... Влади изпълни най-яките си парчета, с които заслужено спечели през последните години почти всички възможни музикални награди у нас.  От Графа можем да очакваме само една страхотна вечер, коментираха хората във Vogue.  
 

"Много ви благодаря, че сте тук отново и ще се забавляваме тази вечер. Искам да ви призова да подкрепим едно младо момче - Ники Попов, да се обединим за него", сподели Влади Ампов на многослушание пред препълнения клуб. Артистът направи това още веднъж в средата на своя Live. 
 
 
Vogue е един от клубовете в града под тепетата, който силно подкрепя кампанията "Кауза НИКИ". В сряда сърцатият персонал заедно с рап звездата Dim4ou издигнаха плакат за 23-годишното момче, а всеки един в клуба стана съпричастен на каузата. В средата на следващият месец Vogue ще събере най-добрите музиканти за една голяма благотворителна вечер. В същото време в клуба се продават фланелки за Ники на цена от 15 лева, а интереса към тях бяха доста големи. За да се осъществи операцията в Германия са нужни 200 хил. евро, които трябва да се съберат до края на месец март. Повече информация може да намерите ТУК.


ВСИЧКИ СНИМКИ от уникалната вечер може да видите ТУК!







 
 
 
  

Седмична програма